Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Motokurye cinayetinde geçen kadın konuştu: Katilin babasından 12 yıldır kurtulmaya uğraşıyorum

Geçtiğimiz gün 25 bıçak darbesiyle kuryeyi öldüren E.Ö. ve babası ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı!

Yayın Tarihi: 17.05.2024 18:17
Güncelleme Tarihi: 17.05.2024 18:17

Motokurye cinayetinde geçen kadın konuştu: Katilin babasından 12 yıldır kurtulmaya uğraşıyorum

Balıkesir’de E.Ö’nün 20’si ölümcül toplam 25 bıçak darbesiyle öldürdüğü motokurye Ata Emre Akman’ın sipariş götürdüğü apartmanla ilgili şaşırtıcı detaylar aryaya çıktı. Apartmanda yaşayan Sultan Durmaz ile Ata Emre Akman’ın katili E.Ö’nün babası Orhan Özdemir’den 12 yaşında çocuğu olduğunu söyledi. Olayın ardından ilk kez konuşan Sultan Durmaz, Orhan Özdemir’den 12 yıl önce ayrıldığını belirtti. Ayrılmış olmasına rağmen kendisini ve çevresini sürekli rahatsız ettiğini söyleyen Durmaz, Orhan Özdemir’den bir oğlu olduğunu ve 12 yıl önce terk ettiğini söyledi. 

Orhan Özdemir’in çevredeki insanlara korku ve huzursuzluk vermeyi amaçladığını söyleyen Durmaz, 12 senedir Özdemir ailesiyle uğraştığını belirtti. Şu anda başka bir evliliği olduğunu söyleyen Durmaz, 2016 yılında evinin kurşunlandığını belirtti. Daha sonra ailesinin evinin de kurşunlandığını belirten Durmaz, çevresindeki insanlara Özdemir’in sürekli saldırdığını ifade etti. Şikayetçi olduğunu söyleyen kadın, her seferinde kovuşturmaya yer olmadığı bildirildiği için hiçbir şey yapılmadığını belirtti. Ailesinin bu yüzden memleketine döndüğünü söyleyen Durmaz, 11 aylık bebeği olduğunu ve kapıdan çıkanın kendisi de olabileceğini ifade etti. 

emre ata akman

 E.Ö’nün aslında 18 yaşında olduğunu ancak nüfusa geç yazıldığını söyleyen Durmaz, E.Ö’nün Orhan’ın ilk eşinden olduğunu ve kendisiyle kan bağı olmadığını ifade etti. Evini kurşunladıktan sonra Orhan’ın cezaevine girdiğini belirten Durmaz, kendisinin gelmeye korktuğunu ve bu yüzden oğlu E.Ö’yü tehdit etmek için gönderdiğini söyledi. 2016 yılında Orhan’ın babası tarafından 6 yerinden bıçaklandığını ve oğlunun da evini taşladığını belirten Durmaz şunları ekledi: 

“Bu olaydan sonra devlet oğlumu koruyucu aileye teslim etti. Orhan beni tehdit etmeye devam ediyordu en sonunda bir garibanın canı yandı.” 

Üst kat komşusuna yemek getirmiş! 

Ata Emre Akman’ın olay günü üst kata pizza getirdiğini ve olay günü evde olduğunu söyleyen Durmaz, sesleri duyunca dışarı çıktığını belirtti. Dışarıda Ata’yı yerde gördüğünü ve nefesini kontrol ettiğini belirtti. Şoka girdiğini söyleyen kadın, Ata için çok üzgün olduğunu ifade etti. Suçu olmadığını ve özür dilemesi gerekiyorsa da dileyeceğini belirtti. Ata’nın ailesine başsağlığı dileyen kadın şunları ekledi: 

“Ata'nın ailesine başsağlığı diliyorum. Emin olun onun anne olarak içi yandığı kadar benim de içim yandı. Ben de günlerdir uykusuzum, yorgunum. Ata'nın annesine, babasına başsağlığı, güç kuvvet diliyorum. Bir anne olarak yapabileceğim bir şey varsa bana da ulaşmak istiyorlarsa her zaman ulaşabilirler.”