Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,56 0,29%
EURO
34,91 0,32%
ALTIN
2.429,64 0,13%

Moonly yeni güncellemeyle yapay zekâ destekli rüya yorumlama özelliğini kullanıma sundu!

Rüya yorumlama uygulaması Moonly, yapay zekâ desteğiyle rüyaları yorumlayabilecek. Uygulamanın güncellenmiş hali App Store’da kullanıma sunuldu.

Yayın Tarihi: 23.02.2024 16:04
Güncelleme Tarihi: 23.02.2024 16:04

Moonly yeni güncellemeyle yapay zekâ destekli rüya yorumlama özelliğini kullanıma sundu!

Astrolojiye dair her şeyin yer aldığı Moonly’nin iPhone uygulaması önemli bir güncelleme aldı. En son sürümde kullanıcılar yapay zekâ kullanarak rüyalarını psikolojik bir perspektiften yorumlayabiliyor. Belirlenen bir alanda rüyalarını tanımladıktan sonra, yapay zekâ, rüyayı gösteren benzersiz bir görüntü eşliğinde yazılı bir yorumla yanıt veriyor.

OpenAI'ın yapay zekâ modeli ChatGPT tarafından desteklenen platform, Sigmund Freud'un psikanalitik rüya yorumlama yönteminden türetilen benzersiz bir dizi talimata dayanarak rüyaları yorumluyor.

Moonly uygulamasının kurucusu Vitaliy Urban, yaptığı açıklamada, "Moonly'deki yapay zekâ uygulaması, kullanıcıların uyandıktan hemen sonra rüyalarının anlamı hakkında içgörü kazanmalarını sağlıyor. Rüyalarının önemini ve ortaya çıkardıkları bilinçaltı süreçleri anlamak için rüya sözlüklerini karıştırmaya ya da bir psikanalistle bir sonraki seansı beklemeye gerek yok” dedi.

The Dreamer adı verilen Moonly'nin yapay zekâ özelliği, uygulamanın ana ekranında takvim bölümünde yer alıyor. Uygulama, her gün bir rüya yorumlayabiliyor ve öğlen saatlerinde otomatik olarak sıfırlanıyor. Fakat uygulama, şimdilik sadece iOS kullanıcıları için kullanıma sunuldu.

moonly

ÜCRETSİZ SÜRÜMÜNDE EN FAZLA İKİ RÜYA İÇİN YORUMLAYABİLECEK

Geliştiriciler, bu özelliğin Moonly'nin ücretsiz sürümünde en fazla iki rüya için yorum üretebileceğini söylüyor. Bundan daha fazlası için kullanıcıların uygulamaya abone olmaları gerekse de günlük rüya sınırlaması bulunuyor.

Yorum oluşturulduktan sonra, kullanıcılar görüntüyü kaydedebiliyor ve sosyal medya uygulamalarında paylaşabiliyor. Gelecek bir sürümde, kullanıcılar rüyalarını doğrudan uygulama içinde kaydedebilecek ve böylece rüya günlüklerini düzenleyebilecek.

Bunun yanı sıra Moonly, Ay'ın evrelerine göre bir takvim, olumlamalar, tarot ve rün uygulamaları, titreşimler, mantralar, meditasyonlar ve Vedalar, astroloji, çakralar ve daha fazlasını anlamanıza yardımcı olacak çeşitli hikayeler ve ipuçları da sunuyor.

Uygulamayı App Store'dan indirmek ücretsiz olsa da tüm özelliklerin kilidini açmak için bir abone olmak gerekiyor.