Mohamed Bayo, Trabzon derbisinde gol için takımından destek bekliyor

Samsunspor'un Gineli forveti Mohamed Bayo, zor dönemde gol atmanın kolay olmadığını, Trabzonspor maçında takımın desteğiyle gol arayacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 07.10.2026 16:48
Güncelleme Tarihi: 07.10.2026 16:53

Mohamed Bayo, Trabzon derbisinde gol için takımından destek bekliyor

Mohamed Bayo'nın değerlendirmesi

Samsunspor'un Gineli forveti Mohamed Bayo, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak Trabzonspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayo, takımın içinde bulunduğu sürecin gol bulmayı zorlaştırdığını, ancak taraftarlar için galibiyete odaklandıklarını söyledi.

maça yaklaşım ve hedefler:

Bayo, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Trabzonspor karşılaşması çok zor olacak. Derbi karşılaşması olacak. Kazanma düşüncesiyle oynayacağız." ifadelerini kullandı. Genç bir takım olduklarını, milli arada iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve "birlik ve beraberlik" içinde sahaya çıkmak istediklerini vurguladı: "İnşallah bu birlik ve beraberliği başarabilirsek iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum."

28 yaşındaki futbolcu, bireysel formuna ilişkin de konuştu: "Henüz golle buluşamadım. 3 aydır forma giymiyordum. İyi bir mantalite ile geri geldim. İnşallah takımım da bana gol atma konusunda yardımcı olacaktır." Bayo, kötü sonuçlar alınırken gol atmanın kolay olmadığını belirterek, çok çalışacağını ve mümkün olduğunca skora katkı sağlamaya çalışacağını ekledi.

antrenmandan notlar:

Samsunspor, haberde belirtildiği üzere bu sezon ilk kez tam kadro olarak çalıştı. Milli ara öncesi sakatlıkları bulunan Oskar Ohlenschlger, Jaures Assoumou, Tanguy Coulibaly, Afonso Sousa, Elayis Tavşan, Elliot William Watt ve Fatih Kaya da antrenmanda yer aldı.

Alman teknik direktör Thorsten Fink yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu. Oyuncular düz koşu, ısınma hareketleri ve rondo çalışmasının ardından taktik antrenmana geçti; bu süreç oyuncuların maç hazırlığı ve takım organizasyonuna odaklandığını gösterdi.

SAMSUNSPOR'UN GİNELİ FORVETİ MOHAMED BAYO, KÖTÜ SONUÇLAR ALIRKEN VE ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇERKEN, GOL...

SAMSUNSPOR'UN GİNELİ FORVETİ MOHAMED BAYO, KÖTÜ SONUÇLAR ALIRKEN VE ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇERKEN, GOL ATMANIN KOLAY OLMADIĞINI ANCAK TAKIM ARKADAŞLARININ DESTEĞİYLE TRABZONSPOR MAÇINDA GOL ATMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!