Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kaza
Antalya'nın Serik ilçesi Gebiz Mahallesi'nde servis minibüsüyle geri manevra yapan bir sürücünün çarpması sonucu 1,5 yaşındaki Y.E.Ş. ağır yaralandı. Olayın ardından küçük çocuk yakınları tarafından Gebiz Acil Sağlık Merkezi'ne sevk edildi.
Kaza anı ve müdahale:
Edinilen bilgiye göre, sürücü M.Ş., aracını evinin önünde geri manevra yaptığı sırada 1,5 yaşındaki oğluna çarptı. Çocuğun aracın altında kaldığı ve ağır yaralandığı belirtildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından küçük çocuk acil servise götürüldü.
Tedavi ve adli süreç:
Gebiz Acil Sağlık Merkezi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen Y.E.Ş. hayatını kaybetti. Küçüğün cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili olarak ise jandarma ekipleri inceleme başlattı ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE SERVİS MİNİBÜSÜ İLE EVİNİN ÖNÜNDE GERİ MANEVRA YAPAN BABA, 1.5 YAŞINDAKİ OĞLUNA ÇARPTI. HASTANEYE KALDIRILAN KÜÇÜK ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ.