MilyonFest Didim'de dört günün ardından unutulmaz kapanış

MilyonFest Didim, 3-6 Eylül'de Tavşanburnu'nda dört gün boyunca konser ve etkinliklerle binlerce müzikseveri ağırlayarak etkinliği sonlandırdı.

Yayın Tarihi: 07.09.2026 12:12
Güncelleme Tarihi: 07.09.2026 12:12

MilyonFest Didim'de dört günün ardından unutulmaz kapanış

MilyonFest Didim, Tavşanburnu Tabiat Parkı'nda sona erdi

Didim Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen MilyonFest Didim, 3 Eylül'de başlayıp 6 Eylül akşamı tamamlanan dört günlük programın ardından Tavşanburnu Tabiat Parkı’nda sona erdi. Festival, farklı müzik türlerinden sanatçıların performansları ve gün içinde gerçekleşen etkinliklerle yaz mevsiminin son günlerinde bölgeyi müzikseverlerin buluşma noktasına dönüştürdü.

doğayla iç içe program ve gündüz etkinlikleri:

Tavşanburnu Tabiat Parkı’nın doğal atmosferi festival boyunca hem konserlere hem de gündüz düzenlenen aktivitelere ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen izleyiciler gün içindeki atölye, söyleşi ve diğer etkinliklere katılırken, akşamları sahne performanslarıyla program devam etti. Dört gün boyunca süren etkinlikler, parkı yazın kapanış döneminde canlı bir sosyal ve kültürel merkez hâline getirdi.

son gün sahne programı ve kapanış atmosferi:

Festivalin son gecesi, farklı nesillerden dinleyicileri bir araya getiren bir sahne programıyla dikkat çekti. Günün ve gecenin öne çıkan isimleri arasında Grup Seksendört, Ceylan Ertem, Mavi Gri, Ayna ve Efes Bandosu yer aldı. Sanatçı ve grupların performansları, katılımcılara keyifli anlar yaşatırken MilyonFest Didim dört günlük programına yakışan bir kapanış sundu.

Festival süresince alandaki son konserlerin tamamlanmasının ardından organizasyon resmen sona erdi. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay festival boyunca Tavşanburnu Tabiat Parkı'nı ziyaret ederek katılımcılarla bir araya geldi ve alanı gezdi. Başkan Gençay, festivalin ardından yaptığı değerlendirmede: "Didim’de dört gün boyunca müzik ve eğlencenin bir arada olduğu güzel bir festival yaşadık. Hemşehrilerimizin ve kentimize gelen misafirlerimizin bu etkinliklerde bir araya gelmesinden mutluluk duyuyoruz. Didim’i kültür, sanat ve sosyal etkinliklerle buluşturmaya, kentimizin sosyal yaşamına ve turizmine katkı sağlayan organizasyonları desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

MilyonFest Didim, 3-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen konser ve etkinlikleriyle binlerce kişiyi ağırlayarak Didim’in kültür-sanat takvimine renk kattı ve bölgedeki yaz etkinlikleri arasında hatırlanacak bir kapanış gerçekleştirdi.

DİDİM BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA TAVŞANBURNU TABİAT PARKI’NDA DÜZENLENEN MİLYONFEST DİDİM, DÖRT...

DİDİM BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA TAVŞANBURNU TABİAT PARKI’NDA DÜZENLENEN MİLYONFEST DİDİM, DÖRT GÜN SÜREN KONSER VE ETKİNLİKLERİN ARDINDAN SONA ERDİ. 3 EYLÜL’DE BAŞLAYAN FESTİVAL, TÜRKİYE’NİN FARKLI NOKTALARINDAN GELEN MÜZİKSEVERLERİ DİDİM’DE BULUŞTURURKEN, FARKLI MÜZİK TÜRLERİNDEN SANATÇI VE GRUPLARIN SAHNE PERFORMANSLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.