Milaslı şehidin çocukları Galatasaray-Samsunspor maçında kulübün onur konuğu oldu
Gürcistan’da düşen askeri kargo uçağında şehit olan Milaslı Hava Uçak Bakım Astsubay Başçavuş Emrah Kuran’ın çocukları, Galatasaray-Samsunspor karşılaşmasında Galatasaray’ın onur konuğu olarak maç öncesi seremoniye katıldı.
Seremoni ve maç günü programı
Şehidin oğulları Aras (10) ve Bartu (5), karşılaşma öncesinde futbolcularla birlikte seremoni alanına çıkarak unutulmaz anlar yaşadı. Aileye eşlik eden 7 aylık çocuğun da bulunduğu aile, maç kapsamında Galatasaray tarafından İstanbul’da ağırlandı ve gün boyunca çocukların keyifli vakit geçirmesi için özel bir program hazırlandı.
Karşılama ve ulaşım desteği
Ailenin maça gitme isteğinin kulübe iletilmesi üzerine yapılan davet sonrası, şehidin eşi ile 7 aylık, 5 ve 10 yaşındaki çocukları öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaştı. Şehit ailesinin İstanbul’a ulaşım giderleri, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke tarafından karşılanarak ailenin güvenli bir şekilde İstanbul’a ulaşması sağlandı.
Aileden teşekkür
Kaymakam Böke, organizasyonun çocuklara moral olması amacıyla desteklendiğini belirtti. Şehit Emrah Kuran’ın eşi ise kendilerini davet eden ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
GÜRCİSTAN’DA DÜŞEN ASKERİ KARGO UÇAĞINDA ŞEHİT OLAN MİLASLI HAVA UÇAK BAKIM ASTSUBAY BAŞÇAVUŞ EMRAH KURAN'IN ÇOCUKLARI, BUAKŞAM OYNANAN GALATASARAY-SAMSUNSPOR MAÇININ ONUR KONUĞU OLDU.