Milan Baros ve Lukas Podolski RAMS Park’ta
Eski Galatasaraylılar, Trendyol Süper Lig 17. haftasında stadyumdaydı
Galatasaray’ın eski futbolcuları Milan Baros ve Lukas Podolski, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında RAMS Park’ta oynanan Galatasaray-Kasımpaşa maçını tribünden takip etti.
Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milan Baros, kuzey tribününe giderek burada tezahüratlara katıldı. Baros daha sonra sahaya inerek taraftarlara üçlü çektirdi, bu anlar izleyicilerin dikkatini çekti.
Milan Baros, Galatasaray formasıyla 4 sezon görev yaptı; takım adına 116 maçta 61 gol kaydetti ve 2008-2009 sezonunda Süper Lig gol krallığını elde etti. Aktif futbolculuk kariyerini 2020 yılında noktaladı.
Lukas Podolski ise sarı-kırmızılı ekipte 2 sezon forma giydi; toplamda 75 maçta 34 gol attı. Podolski de aktif futbolculuk kariyerini 2024 yılında sonlandırdı.
Her iki ismin stadyumdaki görünümü, Galatasaray taraftarlarıyla eski bağlarının sürdüğünü gösterdi ve karşılaşmanın atmosferine katkı sağladı.
GALATASARAY’IN ESKİ FUTBOLCUSU LUKAS PODOLSKİ, SARI-KIRMIZILILARIN KASIMPAŞA İLE OYNADIĞI MAÇI TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ.