Midyat'ta hafta sonu sağlık desteği sürüyor: mesai dışı poliklinik hizmeti devam ediyor

Midyat Devlet Hastanesi 25 Temmuz 2026 Cumartesi 09.00-13.00 arasında Genel Cerrahi ve Radyoloji uzmanlarıyla mesai dışı poliklinik hizmeti sunacak.

Yayın Tarihi: 24.07.2026 14:37
Güncelleme Tarihi: 24.07.2026 14:37

Midyat'ta hafta sonu sağlık desteği sürüyor: mesai dışı poliklinik hizmeti devam ediyor

Midyat Devlet Hastanesinde mesai dışı poliklinik hizmeti devam ediyor

Mardin'in Midyat İlçe Devlet Hastanesi, vatandaşlara sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak ve poliklinik yoğunluğunu azaltmak amacıyla hafta sonları da hizmet sunmayı sürdürüyor. Hastane yetkilileri, planlı mesai dışında verilen poliklinik uygulamasının talebi karşılamada etkili olduğunu belirtiyor.

Hekimler ve saat bilgisi:

Yetkililerden alınan bilgiye göre 25 Temmuz 2026 cumartesi günü saat 09.00-13.00 arasında uzman hekimler hasta kabul edecek. Mesai dışı poliklinikte görev yapacak isimler arasında Genel Cerrahi Uzmanı Uzm. Dr. Ahmet Baydar ve Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. İzzettin Öz yer alıyor.

Amaç ve beklenen etkiler:

Hafta sonu açılan mesai dışı poliklinik sayesinde hastaların randevu ve muayene süreçlerine erişiminin kolaylaştırılması hedefleniyor. Ayrıca yoğun günlerde poliklinik yükünün dengelenmesi ve acil olmayan başvuruların hafta içine yayılması planlanıyor. Hastane yönetimi, uygulamanın devamlılığı konusunda talepleri izleyerek gerekli düzenlemeleri yapacaklarını ifade etti.

GENEL CERRAHİ UZMANI UZM. DR. AHMET BAYDAR

GENEL CERRAHİ UZMANI UZM. DR. AHMET BAYDAR

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!