MHP Sur teşkilatı Regaip Kandili'nde Hz. Süleyman Camisi'nde ikram düzenledi
Etkinlik ve uygulama
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin ile MHP Sur Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İlçe Başkanı Serap Kaya ve teşkilat üyeleri, Regaip Kandili nedeniyle ilçedeki tarihi Hz. Süleyman Camisinde vatandaşlara ikramlarda bulundu. Etkinlik kapsamında kandil simidi, tulumba tatlısı ve limonata dağıtılırken, Mevlid-i Şerif de okundu ve katılımcılarla yakın ilgi gösterildi.
Açıklamalar ve mesaj
Etkinlikte konuşan Şakir Erdin, Regaip Kandili'nin üç ayların müjdecisi olduğunu ve manevi bereket taşıdığını vurguladı. Erdin, sahabeler şehri Diyarbakır'da, Hz. Süleyman Camisi'nde bulunduklarını belirterek Mevlid-i Şerif okutup vatandaşlara ikramlarda bulunduklarını aktardı.
Şakir Erdin, ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kandilini tebrik ettiğini ifade etti ve Diyarbakır'ın bu liderle gurur duyduğunu dile getirdi. Erdin etkinlik vesilesiyle yapılan hayırların kabul edilmesini diledi ve Regaip Kandili'nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.
Konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti'ne huzur, barış, mutluluk ve yardımlaşma duygularının hâkim olduğu bir yeni yıl dileğinde bulunan Erdin, umudun daha güzel ve iyi günlere yönelik olduğunu belirtti. Etkinlik, yoğun katılım ve toplumsal dayanışma vurgusuyla tamamlandı.
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) SUR İLÇE BAŞKANI ŞAKİR ERDİN İLE MHP SUR KADIN, AİLE, ÇOCUK VE ENGELLİ POLİTİKALARI (KAÇEP) İLÇE BAŞKANI SERAP KAYA, BERABERLERİNDEKİ TEŞKİLAT ÜYELERİYLE BİRLİKTE REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA ANLAMLI BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI.