MHP’li Ersoy: şehir kenetlenmezse değerlerimiz bir bir gider
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'ın değerlendirmesi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Melikgazi Kayseri Kadın Basketbol Takımı’nın lige katılamayacak olmasına ilişkin açıklama yaptı.
Ersoy, "Bu işler kolay değil. Maalesef şehirden yeterli destek gelmediğinde gelinen noktanın da bu olması kaçınılmaz oluyor. Şehrin değerlerine herkesin sahip çıkması gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Ersoy, geçmişe ilişkin örnek vererek, "2 sezon önce bugünkü Erciyes 38 FK’da aynı sonuç ile yüzleşebilirdi, ancak fedakarlık yaparak sahip çıktık" dedi ve benzer durumların tekrarlanmaması için uyarıda bulundu.
Kayserispor ile ilgili değerlendirmesinde ise, "Kayserispor’da yıllardır verilen finansal mücadele hala ortada zaten ve anlıkta mücadeleye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
Ersoy, profesyonel kulüplerin sürdürülebilirliği için şehrin kenetlenmesinin şart olduğunu vurgulayarak, "Profesyonel kulüplerin ayakta kalabilmesi, bu maliyet yükünü kaldırabilmesi için şehrin kenetlenmesi şarttır. Yoksa değerlerimiz böyle bir bir erir gider. Bugün basketbol yarın futbol kulüpleri bu sonuç ile yüzleşir. Profesyonel spor kulüpleri dünyanın her yerinde çok kıymetlidir. Çok üzüldüm, hayırlısı olsun" dedi.
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY, MELİKGAZİ BASKETBOL TAKIMI'NIN LİGE KATILAMAYACAK OLMASI İLE İLGİLİ OLARAK, “ŞEHİR KENETLENMEZ İSE DEĞERLERİMİZ BİR BİR GİDER” DEDİ.