MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 15 Temmuz Mesajı: 'Sokağa Çıkmaya Cesaret Edin'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz sonrası alınmayan dersler konusunda uyarılarda bulundu.

Yayın Tarihi: 28.01.2025 13:48
Güncelleme Tarihi: 28.01.2025 13:48

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 15 Temmuz Mesajı: 'Sokağa Çıkmaya Cesaret Edin'

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Uyarılar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden geçen süre zarfında ders almayanlara yönelik sert mesajlar verdi. Bahçeli, yaptığı açıklamada, "15 Temmuz'dan ders almayanlara sesleniyorum; yüreğiniz yetiyorsa çıkın sokağa. Ateşle oynama merakınız nüksettiyse deneyin de boyunuzun ölçüsünü alalım" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın Arka Planı

Bahçeli'nin sözleri, darbe girişiminin yıl dönümünde yürütülen tartışmalara yanıt niteliği taşıyor. Genel Başkan, Türkiye'nin bir daha benzer bir travma yaşamaması gerektiğinin altını çizerken, toplumda istikrarı koruma vurgusu yaptı.

Sesini Yükseltenlere Bir Çağrı

Bahçeli, cesaret isteyen bu çağrısıyla, ayrıca toplumsal huzuru zedeleyenlerin bir kez daha düşünmesi gerektiği mesajını da verdi. Sözleri, kendi partisi ve Türkiye genelindeki destekçileri tarafından dikkatle takip edildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı