Mevsimlik işçi kampında çocuk kavgası büyüdü, 6 kişi tedaviye kaldırıldı

İnegöl'de mevsimlik işçi çadır kentinde çocuk kavgası ailelere sıçradı; 6 kişi yaralandı, 3 çadır kullanılamaz. Polis ve sağlık ekipleri müdahale etti.

Yayın Tarihi: 17.08.2026 01:52
Güncelleme Tarihi: 17.08.2026 02:50

Mevsimlik işçi kampında çocuk kavgası büyüdü, 6 kişi tedaviye kaldırıldı

Olayın ayrıntıları:

Olay, saat 23.00 sıralarında Mesudiye Mahallesi'nde bulunan mevsimlik işçilerin yaşadığı çadır kentinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceleri mevsimlik işçilerin çocukları arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek ailelerin de karıştığı bir kavgaya dönüştü.

Tarafların birbirlerine sopa, tekme ve yumruklarla saldırdığı çatışma sırasında ortam bir anda karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralananlar ve müdahale:

Kavgada darp sonucu yaralananlar arasında Mehmet U. (46), Ömer U. (21) ve Yusuf U. (20) ile karşı gruptan İsmail Y. (21), Kübra Y. (24) ve Mehmet Y. (18) bulunuyor. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yetkililer, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Hasar ve soruşturma:

Çıkan kavgada üç çadırının kullanılamaz hale geldiği bildirildi. Polis ekipleri tarafları ayırarak olayın daha fazla büyümesini önlerken, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Olay yerinde yapılan ilk çalışmada güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesinin olası daha ciddi yaralanmaları engellediği belirtildi. Soruşturma sürüyor.

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEVSİMLİK İŞÇİLERİN KALDIĞI ÇADIR KENTTE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN...

BURSA’NIN İNEGÖL İLÇESİNDE MEVSİMLİK İŞÇİLERİN KALDIĞI ÇADIR KENTTE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN KAVGADA 6 KİŞİ YARALANDI. KAVGA SIRADAN 3 ÇADIR İSE KULLANILAMAZ HALE GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.