Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Metrobüste uyuşturucu şovu yapan 3 kadın gözaltına alındı

Sosyal medyada paylaştıkları görüntülerle tepki çeken 3 kadın, metrobüste uyuşturucu madde kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Ancak şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 18.12.2023 13:08
Güncelleme Tarihi: 18.12.2023 13:08

Metrobüste uyuşturucu şovu yapan 3 kadın gözaltına alındı

İstanbul’da seyir halindeki bir metrobüste uyuşturucu madde hazırlayıp kullandıkları anları sosyal medyada paylaşan 3 kadın, polisin takibine takıldı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit ederek Esenyurt’ta operasyon düzenledi. Operasyonda C.A, M.D. ve Y.A. isimli 3 kadın gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERİN EVLERİNDE UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, uyuşturucu madde olarak kullanılan bonzai, esrar ve hap ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunda şüpheliler, metrobüste uyuşturucu madde kullanmadıklarını, sadece sigara içtiklerini iddia etti. Şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TOPLUMUN TEPKİSİNİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, 3 kadının metrobüste uyuşturucu madde hazırladıkları ve kullandıkları görülüyor. Görüntülerde, kadınlardan biri, elindeki poşetten bir miktar madde alarak sigara kağıdına sarıyor.

Diğer kadınlar da sigara kağıdına sarılan maddeyi yakarak içiyor.

Kadınlar, uyuşturucu madde kullandıkları anları da cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaşıyor. Görüntüler, toplumun büyük tepkisini çekmişti.