Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Mert Armağan'ın yayınında İmamoğlu'na açıktan tehdit: Ya ben ya başkası öldürür!

Mert Armağan, Youtube'da canlı yayınına konuk aldığı Nevzat Kaya'nın söylemleri nedeniyle herkesten özür diledi. Ömer Faruk Övenç ile X'te tartışan Armağan, daha sonra da AK Parti üyeliğinden istifasını duyurdu.

Yayın Tarihi: 06.04.2024 11:34
Güncelleme Tarihi: 06.04.2024 11:34

Mert Armağan'ın yayınında İmamoğlu'na açıktan tehdit: Ya ben ya başkası öldürür!

AK Partili sosyal medya fenomeni Mert Armağan’ın Youtube kanalındaki canlı yayına konuk olan Nevzat Kaya isimli şahıs, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na karşı ölüm tehdidinde bulundu. 

AK Partili sosyal medya fenomeni Mert Armağan, son Youtube videosuyla gündemde! Mert Armağan’ın yayınına katılan Nevzat Kaya isimli kişi, Ekrem İmamoğlu’na karşı açık açık tehditte bulundu. İmamoğlu’nu öldürmekle tehdit eden Nevzat Kaya, şu ifadeleri kullandı: 

"Dişe dişse dişe diş, kana kansa kana kan. Vermeyiz hemşerim, 1820'ler geçti, şunlar bunlar geçti. Ekrem İmamoğlu zannetmesin ki, o itlerin, o şerefsizlerin oylarıyla cumhurbaşkanı olacak. Suçsa suç. Ya ben ya başka birisi onu yaşatmaz.” 

Mert Armağan özür diledi! 

Nevzat Kaya’nın şok iddialarının ardından Mert Armağan özür diledi. Youtube kanalında canlı yayına katılan Nevzat Kaya’nın kabul edilemez ifadelerde bulunduğunu ve “amasız, fakatsız” Ekrem İmamoğlu’nu canı ile tehdit edemeyeceğini vurguladı. Nevzat Kaya ile ilişiklerinin kesildiğini ve tekrar yayın yapılmayacağını söyleyen Mert Armağan, canlı yayınlarda bu tip olayların önüne geçmenin mümkün olmadığını ifade etti ve şunları ekledi: 

“… Canlı yayında bu tarz şeylerin önüne geçmek ne yazık ki mümkün olmamakla beraber yine yayın sahibi olarak bu yaşanandan dolayı başta Sayın İmamoğlu olmak üzere halkımızdan özür diliyorum. Bu tarz söylemler kime karşı olursa olsun asla kabul edilemez. Ayrıca yaşanan yakışıksız olaydan dolayı canlı yayını yayından kaldırıyorum."

Mert Armağan AKP üyeliğindenden ayrıldı! 

Seçim sonrası devam eden tartışmalarda sosyal medya ünlüsü ve sokak röportajları ile tanınan Mert Armağan, AK Parti’nin İstanbul Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç ile tartıştı! 

Sosyal medya üzerinde yapılan tartışmada Ömer Faruk Övenç, Mert Armağan’ın İstanbul İl Başkanlığı’ndan otomobil istediğini söyledi. İlerleyen saatlerde ise Mert Armağan, AK Parti üyeliğini sonlandırdığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeye devam edeceğini söyleyen Mert Armağan, üyeliğinin sonlandırıldığına ilişkin mesajı da paylaştı:

mert armağan