DOLAR
42,71 -0,05%
EURO
50,23 -0,06%
ALTIN
5.871,54 0,61%
BITCOIN
3.715.024,36 -1,32%

Mersin Mezitli'de İnşaat İşçisi Emniyet Halatında Asılı Kaldı

Mersin'in Mezitli ilçesinde, inşaatta meydana gelen olayda bir işçi halatın kopması sonucu asılı kaldı ve çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 30.05.2025 17:08
Güncelleme Tarihi: 30.05.2025 17:08

Mersin Mezitli'de İnşaat İşçisi Emniyet Halatında Asılı Kaldı

Mersin'in Mezitli ilçesinde, çalışma esnasında iskele halatının kopması sonucunda bir inşaat işçisi, büyük bir tehlike atlattı. Olay, Tece Mahallesi'nde devam eden 10 katlı bir inşaata ait binanın 5'inci katında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, işçi, çalıştığı inşaatta emniyet halatı takılı haldeyken, iskelenin halatının kopması sonucu asılı kaldı. Bu durum, onun aşağı doğru kaymasına sebep oldu ve işçi birinci kat seviyesine kadar düştü.

Çevrede bulunan vatandaşlar, işçiyi kurtarmak için hemen harekete geçti ve onu bulunduğu yerden güvenli bir şekilde çıkardılar. Olay anı, bir cep telefonuyla kaydedildi ve bu görüntüler sosyal medyada yayıldı. Olay, toplumda inşaat güvenliği konusunu yeniden gündeme getirdi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı