Mersin'de polisle mahalle buluşması: güven ve iletişim öne çıktı

İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Toplum Destekli Polislik ekibiyle Bahçelievler Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşup güven bağlarını güçlendirdi.

Yayın Tarihi: 16.10.2026 10:30
Güncelleme Tarihi: 16.10.2026 10:30

Mersin'de polisle mahalle buluşması: güven ve iletişim öne çıktı

ziyaretin amacı ve ilk temaslar:

Yenişehir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'ni ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, vatandaşlarla doğrudan temas kurmak ve polis ile toplum arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Aktaş'a, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli eşlik etti.

Ziyaret kapsamında mahalle muhtarı Gülcan Çelikten ile görüşmeler yapılarak mahallenin genel durumu ve günlük yaşamın ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, güvenlik algısı ve vatandaşın beklentilerine yönelik yaklaşımlar ele alındı.

mahalledeki görüşmeler ve gözlemler:

Aktaş ve ekibi, muhtarla yapılan değerlendirmelerin ardından mahallede faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti; ayrıca kıraathanede oturan vatandaşlarla sohbet ederek doğrudan geri bildirim aldı. Bu görüşmelerde sakin bir ortamda sorunlar, talepler ve iş birliğine açık konular konuşuldu.

Toplum Destekli Polislik personelinin katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada, polis ile vatandaş arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve toplumsal dayanışmanın artırılmasına yönelik yaklaşım ön plana çıktı. Mahalle sakinlerinin ilgisi ve esnafın sıcak karşılaması dikkat çekti.

Ziyaretin sonunda Fahri Aktaş, gösterilen misafirperverlik için Gülcan Çelikten, esnaf ve mahalle sakinlerine teşekkür etti; benzer iletişim odaklı çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ, TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE...

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ, TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE BİRLİKTE YENİŞEHİR İLÇESİ BAHÇELİEVLER MAHALLESİ’NDE ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK SOHBET ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!