DOLAR
42,91 -0,06%
EURO
50,49 0,17%
ALTIN
6.221,91 0,48%
BITCOIN
3.867.487,78 -2,85%

Mersin'de İlginç Olay: Kadın, Dükkanların Ürünlerini Dağıtarak Kaçtı

Mersin'de bir kadın, dükkânlarda bulunan ürünleri dağıttıktan sonra güvenlik kameralarının görüntülediği bir olayla şehirdeki esnafı şaşırttı.

Yayın Tarihi: 01.08.2024 10:30
Güncelleme Tarihi: 01.08.2024 10:57

Mersin'de İlginç Olay: Kadın, Dükkanların Ürünlerini Dağıtarak Kaçtı

Mersin'de Güvenlik Kameralarına Yansıyan Sıra Dışı Olay

Mersin'in Akdeniz ilçesinde, 30 Temmuz'da gerçekleşen ilginç bir olay, güvenlik kameralarına yansıdı. İsimleri belli olmayan bir kadın, Kuvayi Milliye Caddesi'nde koşarak dükkanların önündeki stant ve tezgahları dağıttı.

Olayın Detayları

Olay sırasında birçok esnafın satışa sunduğu ürünleri yere dağıtan kadın, hemen ardından hızla uzaklaştı. Güvenlik kameraları, kadının bu ilginç serüvenini kaydetti.

Esnafın Tepkisi

Kuruyemişçi Adnan Çetel, olayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu ilginç olayı gördüğümüzde şaşkınlık yaşadık. Kadın önce ayakkabı mağazasının ürünlerini devirdi, ardından benim dükkâna geldi. İlk olarak çekirdekleri yere döktü, sonra da fıstıkları yüzüme fırlattı. Sonrasında, yumurtacıya gitti ve yumurtaları yere fırlattı. Cadde boyunca en az 50 iş yerini ziyaret etti ve iz bırakarak gitti," şeklinde konuştu.

Güvenlik Kamera Görüntüleri Olayı Aydınlatacak mı?

Güvenlik kameralarının kaydettiği bu sıradışı olay, esnaf arasında geniş yankı buldu. Yaşanan bu olayın çözülmesi için yetkililerin inceleme başlatması bekleniyor.

Mersin'de bir kadın, cadde üzerinde koşarak iş yerlerindeki stant ve tezgahları dağıtarak kaçtı....

Mersin'de bir kadın, cadde üzerinde koşarak iş yerlerindeki stant ve tezgahları dağıtarak kaçtı. Kuruyemişçi Adnan Çetel, gazetecilere açıklama yaptı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı