Mersin'de 650 Kaçak Elektronik Sigara Ele Geçirildi, 1 Kişi Gözaltında

Mersin Akdeniz'de düzenlenen operasyonda 650 gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yayın Tarihi: 03.04.2026 12:23
Güncelleme Tarihi: 03.04.2026 12:23

Mersin'de 650 Kaçak Elektronik Sigara Ele Geçirildi, 1 Kişi Gözaltında

Mersin'de Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında Akdeniz ilçesinde yürüttükleri soruşturma sonucu bir şüphelinin kaçak elektronik sigara ticareti yaptığı şüphesiyle takibe alındığını belirledi.

Operasyon Detayları

Yapılan operasyonda ekipler şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin kullandığı araçta yapılan aramada 650 gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi.

İşlemler ve Değerlendirme

Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin tamamlanması için Jandarma Komutanlığına götürüldü. Operasyonun detayları ve soruşturmanın ilerleyişi yetkili birimler tarafından yürütülmeye devam ediyor.

Bu olay, kaçak ürünlerin tespiti ve dağıtım ağlarının kırılmasına yönelik yürütülen saha takip, araç araması ve fiziki müdahale adımlarının tipik bir örneğini oluşturuyor.

MERSİN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİNİN KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİ...

MERSİN İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİNİN KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA 1 ŞÜPHELİ YAKALANIRKEN, 650 ADET ELEKTRONİK SİGARAYA EL KONULDU.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.