Merkezefendi'de İki Gün Süren Karne Şenliği Çocukların Neşesiyle Tamamlandı

Merkezefendi Belediyesi'nin 24-25 Ocak'ta Merkezefendi Kültür Merkezi'nde düzenlediği Karne Şenliği, tiyatro oyunları, yüz boyama ve etkinliklerle iki gün sürdü.

Yayın Tarihi: 26.01.2026 16:42
Güncelleme Tarihi: 26.01.2026 16:42

Merkezefendi'de İki Gün Süren Karne Şenliği Çocukların Neşesiyle Tamamlandı

Merkezefendi'de İki Gün Süren Karne Şenliği Çocukların Neşesiyle Tamamlandı

Merkezefendi Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline giren çocuklar için düzenlenen Karne Şenliği, 24-25 Ocak tarihlerinde Merkezefendi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İki gün süren etkinlik boyunca minikler, aileleriyle birlikte neşeli anlar yaşadı.

Program ve etkinlikler

Etkinlik kapsamında Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu sahne aldı; tiyatro topluluğu "Mızmız ve Boncuk Macera Peşinde" ve "Piyonlar" adlı oyunları çocuklar için sergiledi. Gün boyu süren organizasyonda yüz boyama ve çeşitli eğlence aktiviteleriyle minikler için zengin bir program sunuldu. Etkinlik, çocuklara unutamayacakları bir tatil başlangıcı sağladı.

Başkan Doğan'ın katılımı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan de şenlikte yer alarak çocuklarla bir araya geldi. Başkan Doğan, miniklerle birlikte boyama faaliyetlerine katıldı, oyunlara eşlik etti ve etkinlik alanını gezerek çocuklarla sohbet etti. Ailelerle hatıra fotoğrafları çekilmesi de programın dikkat çeken bölümlerindendi.

Kültürel yaşam ve yerel etki

Merkezefendi Belediyesi'nin düzenlediği bu tür etkinlikler, yerel kültürel yaşamın sürekliliğini göstermesi açısından önem taşıyor. Belediye yetkilileri, düzenlenen Karne Şenliği ile çocukların tatil sevincini toplumsal bir etkinliğe dönüştürmeyi hedeflediklerini belirtiyor. Etkinlik, ailelerin ve çocukların sosyal etkileşimini destekleyerek bölgesel kültür ve sanat programlarının kapsamını güçlendiriyor.

Sonuç olarak, 24-25 Ocak'ta Merkezefendi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Karne Şenliği, tiyatro gösterimleri, atölye çalışmaları ve interaktif aktivitelerle çocukların tatiline keyifli bir başlangıç sundu.

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TARAFINDAN YARIYIL TATİLİNE GİREN ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLENEN KARNE ŞENLİĞİ...

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TARAFINDAN YARIYIL TATİLİNE GİREN ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLENEN KARNE ŞENLİĞİ, İKİ GÜN BOYUNCA MİNİKLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI.

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TARAFINDAN YARIYIL TATİLİNE GİREN ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLENEN KARNE ŞENLİĞİ...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.