Menderes’te kaybolan Şahin için çalışmalar yeniden başladı

Aydın İncirliova'da 18 Temmuz'da Büyük Menderes Nehri'ne giren 11 yaşındaki Şahin Ö. için sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bot ve dalgıçlarla arama çalışmaları yeniden başladı.

Yayın Tarihi: 20.07.2026 10:06
Güncelleme Tarihi: 20.07.2026 10:06

Menderes’te kaybolan Şahin için çalışmalar yeniden başladı

Menderes’te kaybolan Şahin için çalışmalar yeniden başladı

Arama çalışmalarında son durum

Aydın'ın İncirliova ilçesinde serinlemek için 18 Temmuz günü Büyük Menderes Nehri'ne giren ve kaybolan iki çocuktan biri olan 11 yaşındaki Şahin Ö. için bölgedeki arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Olayın ardından başlatılan çalışmalarda toplam 32 dalgıç, 6 bot ve 90 personel görev aldı. Çalışmaların 21. saatinde, kaybolan çocuklardan 15 yaşındaki Eda Kurtulmuş'un cansız bedenine ulaşılmıştı.

Dün hava kararması nedeniyle çalışmalara ara verildi; bugün sabah erken saatlerde gelen ekipler tarama faaliyetlerine başladı. Çalışmaların 40. saate ulaştığı bildirildi ve sabahın ilk ışıklarıyla birlikte botlar ve dalgıçlarla arama devam ediyor.

Şahin Ö.'nün bulunması için ekipler bölgedeki tarama ve dalış faaliyetlerini sürdürüyor.

AYDIN'IN İNCİRLİOVA İLÇESİNDE SERİNLEMEK İÇİN BÜYÜK MENDERES NEHRİ'NE GİREN VE KAYBOLAN 2 ÇOCUKTAN...

AYDIN'IN İNCİRLİOVA İLÇESİNDE SERİNLEMEK İÇİN BÜYÜK MENDERES NEHRİ'NE GİREN VE KAYBOLAN 2 ÇOCUKTAN BİRİ OLAN 11 YAŞINDAKİ ŞAHİN Ö. İÇİN BÖLGEDE ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLADI.

AYDIN'IN İNCİRLİOVA İLÇESİNDE SERİNLEMEK İÇİN BÜYÜK MENDERES NEHRİ'NE GİREN VE KAYBOLAN 2 ÇOCUKTAN...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.