Bist 100
10.727,86 0%
DOLAR
32,2 -0,01%
EURO
35,02 0,02%
ALTIN
2.507,56 0,78%

Melisa Döngel çubuk kraker gibi kalmasının sırrını verdi! Bunu yaparak incecik kalıyormuş!

Melisa Döngel, zayıflığının ve güzelliğinin tüm sırlarını açıkladı! Ayrıntılar haberimizde...

Yayın Tarihi: 01.01.2024 18:19
Güncelleme Tarihi: 01.01.2024 18:19

Melisa Döngel çubuk kraker gibi kalmasının sırrını verdi! Bunu yaparak incecik kalıyormuş!

Başarılı oyuncu Melisa Döngel, güzellik ve formunu korumanın sırlarını paylaştı. Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz aralıklı oruç diyetini uygulayan ünlü oyuncu, zayıflığının sırrını merak edenleri aydınlattı.

Döngel, yaptığı açıklamada, günde tam 16 saat boyunca oruç tuttuğunu belirtti. Bu süre zarfında kendini aç bırakan oyuncu, tek bir öğünde istediği her şeyi tükettiğini ifade etti. Bu diyetin, hem formunu korumasına hem de güzellik ve fit vücuduyla dikkat çekmesine katkı sağladığını vurgulayan Döngel, sağlıklı beslenme ve düzenli sporla birlikte aralıklı orucun kendisine iyi geldiğini dile getirdi.

melisa döngel estetik var mı

Ünlü oyuncu, aynı zamanda geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında estetik operasyonlarını da ilk kez açıklamıştı. Çene dolgusu, yanak dolgusu, dudak dolgusu ve bir miktar botoks kullandığını belirten Döngel, "Ben benlikten çıkmışım aslında" şeklinde espriyle konuştu.

melisa döngel estetik var mı

Melisa Döngel'in zayıflama ve güzellik sırlarıyla ilgili bu açıklamaları, hayranlarını ve takipçilerini beslenme alışkanlıkları konusunda bilinçlendirmeye yönlendiriyor. Ünlü oyuncunun, sadece fiziksel görünümüne değil, aynı zamanda sağlıklı yaşam tarzına da önem verdiği mesajı, onu takip edenler arasında bir ilham kaynağı haline getiriyor.