Medilines Hospital yönetimi Elazığspor ile bir araya geldi

Medilines Hospital yönetimi, Elazığspor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak'ı ziyaret ederek kulüp çalışmaları ve spor-sağlık iş birliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Yayın Tarihi: 30.06.2026 22:23
Güncelleme Tarihi: 30.06.2026 22:23

Medilines Hospital yönetimi Elazığspor ile bir araya geldi

Medilines Hospital yönetimi Elazığspor ile bir araya geldi

Medilines Hospital yönetimi, Elazığspor Kulüp Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Ahmet Toprak ile bir araya geldi.

Ziyaretin ayrıntıları

Toplantıya Medilines Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çoban, Genel Müdür Uzm. Dr. Suat Demirkıran, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Nizami Öztürk ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Kübra Kabukçu katıldı.

Ziyarette heyet ile kulüp başkanı, Elazığspor'un yürüttüğü çalışmalar ve ihtiyaçları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu; buluşma samimi bir ortamda gerçekleşti.

Görüşmede spor ve sağlık alanında iş birliğinin önemi vurgulandı ve kulübün geleceğine yönelik iyi dilekler paylaşıldı.

Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Medilines Hospital heyetine nazik ziyaretleri ve Elazığspor'a gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

MEDİLİNES HOSPITAL ELAZIĞSPOR‘U ZIYARET ETTI

MEDİLİNES HOSPITAL ELAZIĞSPOR‘U ZIYARET ETTI

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.