Matematikte dereceye giren imam hatipliler ödüllerini aldı

Samsun'da imam hatip okulları arasında düzenlenen matematik yarışmasının ödül töreninde, farklı sınıf kategorilerinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Yayın Tarihi: 18.06.2026 20:11
Güncelleme Tarihi: 18.06.2026 20:15

Matematikte dereceye giren imam hatipliler ödüllerini aldı

Matematikte dereceye giren imam hatipliler ödüllerini aldı

Samsun'da imam hatip okulları arasında geleneksel olarak düzenlenen İmam Hatip Okulları Matematik Yarışmasının ödül töreni, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirildi. Tören, Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda yapıldı ve törene İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ile ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Ödüller ve kategori dağılımı

Yarışmada 5., 6., 7., 9. ve 10. sınıf kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler ile ilçe birincileri ödüllendirildi. Başarılı öğrencilere ödülleri, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ve ilçe milli eğitim müdürleri tarafından takdim edildi.

Yarışmanın amacı ve değerlendirme

Etkinlik, imam hatip okullarında öğrenim gören öğrencilerin matematiğe yönelik ilgisini artırmayı, analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Yarışmanın her yıl daha geniş katılımla gerçekleştirildiği belirtildi ve bu gelişimin öğrenci motivasyonuna katkı sağladığı vurgulandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yarışmanın hazırlanması ve yürütülmesinde görev alan yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. Katılımcı öğrenciler tebrik edilerek, dereceye girenlere başarılarının devamı temennisi iletildi.

YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU.

YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU.

YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU.

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.