Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Mark Zuckerberg, video oyunu oynamak için kullandığı özel odasını ve ekipmanlarını paylaştı

Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg, video oyunu bunker’ında kendini gösterdi. Zuckerberg, oyun oynamak için kullandığı özel odasını ve ekipmanlarını paylaştığı bir video yayınladı.

Yayın Tarihi: 15.01.2024 17:25
Güncelleme Tarihi: 15.01.2024 17:25

Mark Zuckerberg, video oyunu oynamak için kullandığı özel odasını ve ekipmanlarını paylaştı

Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg, video oyunu oynamak için kullandığı özel odasını ve ekipmanlarını gösterdiği bir video paylaştı. Zuckerberg, video oyunu bunker’ında kendini gösterdi. Zuckerberg, oyun oynamanın kendisi için bir tutku olduğunu ve oyun geliştiricilerine saygı duyduğunu söyledi. Video, Zuckerberg’in Facebook sayfasında yayınlandı ve kısa sürede milyonlarca izlenme aldı. Videoda, Zuckerberg’in oyun oynamak için kullandığı bilgisayar, monitör, klavye, fare, kulaklık, mikrofon, kamera, ışık, sandalye ve diğer aksesuarlar görülüyor. Zuckerberg, video oyunu bunker’ının kendisi için bir sığınak olduğunu ve burada arkadaşlarıyla oyun oynamaktan keyif aldığını belirtti.

Mark Zuckerberg Neden Video Oyunu Oynuyor?

Mark Zuckerberg, video oyunu oynamanın kendisi için bir tutku olduğunu ve oyun geliştiricilerine saygı duyduğunu söyledi. Zuckerberg, video oyunlarının kendisine ilham verdiğini ve yaratıcılığını artırdığını ifade etti. Zuckerberg, video oyunlarının insanları bir araya getirdiğini, eğlendirdiğini ve öğrettiğini de vurguladı. Zuckerberg, video oyunlarının geleceğin teknolojilerini şekillendirdiğini ve metaverse adını verdiği sanal gerçeklik dünyasının oluşumuna katkıda bulunduğunu da belirtti.

Mark Zuckerberg’in Video Oyunu Bunker’ı Nasıl?

Mark Zuckerberg’in video oyunu bunker’ı, oyun oynamak için gerekli olan tüm ekipmanları içeriyor. Zuckerberg, oyun oynamak için kullandığı bilgisayar, monitör, klavye, fare, kulaklık, mikrofon, kamera, ışık, sandalye ve diğer aksesuarlarını gösterdi. Zuckerberg, bilgisayarının özel olarak yapıldığını ve çok güçlü olduğunu söyledi. Monitörünün ise 49 inç boyutunda ve kavisli olduğunu belirtti. Klavye ve faresinin ise kablosuz olduğunu ve RGB ışıklı olduğunu ifade etti. Kulaklık, mikrofon ve kameranın ise profesyonel kalitede olduğunu vurguladı. Işık ve sandalyenin ise oyun oynamak için uygun olduğunu söyledi. Zuckerberg, video oyunu bunker’ının kendisi için bir sığınak olduğunu ve burada arkadaşlarıyla oyun oynamaktan keyif aldığını belirtti.

İşte o video: https://www.facebook.com/reel/1813596502473642