Mardin valisi Tuncay Akkoyun öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, 2025-2026 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin sona ermesi dolayısıyla Artuklu ilçesindeki Selahattin Eyyubi İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
Vali Akkoyun törende öğrencilere karne ve hediyelerini takdim ederek, eğitim öğretim yılının sorunsuz tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Akkoyun, il genelinde 1.513 okulda görev yapan 14.382 öğretmenle eğitim öğretim faaliyetlerinin başarıyla tamamlandığını; anaokulu, ilkokul, ortaokul, özel eğitim ve ortaöğretim kademelerinde toplam 235.199 öğrencinin karne ve yaz tatili heyecanı yaşadığını ifade etti.
Okul öncesi kademesindeki öğrencilerin gelişim raporları ile diğer kademelerdeki öğrencilerin 2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci dönem karnelerinin takdim edildiğini belirten Akkoyun, öğrencilere ve velilere iyi tatiller diledi. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı ve Sayın Bakanın talimatları doğrultusunda yaz tatilinin rahat ve huzurlu geçirilmesine dikkat edilmesini hatırlattı ve eğitim camiasına şükranlarını sundu.
Törene katılanlar
Törene Vali Yardımcısı Büşra Uçar Koyun, Artuklu Kaymakamı Muhammet Öztabak ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca eşlik etti.
MARDİN VALİSİ AKKOYUN ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU