Mardin Kızıltepe'de silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi, dört kişi yaralandı. Olay, Atatürk Mahallesi Nusaybin Caddesi üzerinde meydana geldi.
Olayın detayları
Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olay sırasında yaralananlar arasında Suud Çeçen (56), A.Ç. (54), D.Ç. (52), S.A. (24) ve M.A. (30) yer aldı. İlk müdahaleyi takiben yaralılar kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.
Müdahale ve soruşturma
Sağlık ve polis ekiplerinin yönlendirildiği olay yerinde yapılan müdahaleler sonucunda yaralılardan Suud Çeçen kurtarılamadı. Olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 8 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı incelemenin sürdüğünü bildirdi.
Gelişmeler doğrultusunda adli ve idari süreçler işletilecek; soruşturmanın sonuçlanmasıyla birlikte olayın nedenine ilişkin daha ayrıntılı bilgiler paylaşılacak.
MARDİN'İN KIZILTEPE İLÇESİNDE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ ÖLDÜ 4 KİŞİ YARALANDI.