Mara ve Musalla mahallelerinde asfalt çalışması

Adıyaman Belediyesi, Mara ve Musalla mahallelerinde altyapı tamamlanan bölgelerde asfalt serimi yaptı; çalışmalar gece yarısına kadar sürecek, Başkan Tutdere sahada inceleme yaptı.

Yayın Tarihi: 14.07.2026 15:24
Güncelleme Tarihi: 14.07.2026 15:24

Mara ve Musalla mahallelerinde asfalt çalışması

Mara ve Musalla mahallelerinde asfalt çalışması

Çalışmanın kapsamı

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mara ve Musalla mahallelerinde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Adıyaman’da kentsel dönüşüm ve altyapı çalışmalarının tamamlandığı Mara Mahallesi ile Musalla Mahallesi’nde belediye ekipleri tarafından asfaltlama yapıldı. Çalışmalar gece geç saatlere kadar devam etti.

Şantiye denetimi ve hedeflenen süre

Asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, mahalle muhtarlarıyla birlikte sahada incelemelerde bulundu. Başkan Tutdere, İlyas Deresi, Atatürk Caddesi, Gül Sokak ve 1434 No’lu Sokak’ta yürütülen çalışmaların gece yarısına kadar tamamlanacağını belirtti.

Amaç ve mesaj

Belediye ekiplerinin deprem sonrası ulaşım konforunu artırmak amacıyla gece gündüz çalıştığını ifade eden Abdurrahman Tutdere, "Adıyaman Belediyesi olarak gece gündüz demeden depremin yaralarını sarmak, ulaşımda konforu sağlamak için yoğun bir mesai yürütüyoruz. Biz çalıştıkça çocuklarımız daha güvenli sokaklarda büyüyecek, hemşehrilerimiz daha konforlu yollarda ulaşım sağlayacak. Şehrimizin yaraları sarıldıkça biz de mutlu oluyoruz. Halkımıza hizmet etmek bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır. Halk için çalışmaya, Adıyaman’ı ayağa kaldırmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın uzun süredir beklediği bu hizmeti ekiplerimizle birlikte yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

ADIYAMAN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, MARA VE MUSALLA MAHALLELERİNDE ASFALT SERİM...

ADIYAMAN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, MARA VE MUSALLA MAHALLELERİNDE ASFALT SERİM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

ADIYAMAN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, MARA VE MUSALLA MAHALLELERİNDE ASFALT SERİM...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.