Manisa Salihli'de otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 1 kişi yaşamını yitirdi
Kaza, Manisa’nın Salihli ilçesi İzmir-Ankara D300 Karayolu üzerindeki Demirci Kavşağı’nda meydana geldi. Salihli’den Kula istikametine seyir halinde olan M.Ç. yönetimindeki 45 KA 9163 plakalı otomobil ile kavşakta çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü Kadir Karapençe (68) ağır yaralandı.
Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralı, Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; doktorların tüm müdahalesine rağmen Karapençe kurtarılamadı.
Soruşturma ve deliller
Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Kaza anı, bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi; görüntüler soruşturma kapsamında değerlendirilecek.
Güvenlik ve yolcu güvenliği değerlendirmesi
Kavşaklardaki görünürlük, hız kontrolü ve yol kullanıcılarının korunması gibi unsurlar, benzer kazaların önlenmesi açısından önem taşıyor. Yetkili birimler kaza yerindeki fiziki koşulları ve sürücü davranışını inceleyecek.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE ÇARPIŞMASI SONUCU AĞIR YARALANAN ELEKTRİKLİ BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ. KAZA ANI İSE KAMERALAR TARAFINDAN ANBEAN KAYDEDİLDİ.