Manisa'da narkotik operasyonu: Salihli, Soma ve Turgutlu'da çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokak çalışmasında aramalar yaptı
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Salihli, Soma ve Turgutlu Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirlikleri ekipleri tarafından, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçunun önlenmesine yönelik sokak çalışmaları yürütüldü.
Çalışmalar kapsamında 14 şahsın üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 1 parça halinde 168 içimlik A4 peçeteye emdirilmiş sentetik kannabinoid, 2.335 adet sentetik ecza hapı, 146 adet ecstasy hap, 38 parça halinde toplam 25,43 gram esrar ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3.100 TL para ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak 10 şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 191. maddesi kapsamında "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapılırken, 4 şüpheli hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan işlem yapılarak gözaltına alındı.
MANİSA'NIN SALİHLİ, SOMA VE TURGUTLU İLÇELERİNDE NARKOTİK EKİPLERİNİN SOKAK ÇALIŞMALARINDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN 4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI.