Manisa 1. Amatör: Selendi Belediye Spor - Trazlar Spor maçı sakatlıklar nedeniyle 77. dakikada tatil edildi

Selendi Belediye Spor, Trazlar Spor’un sakatlıklar sonucu sahada 7 kişi kalması üzerine 77. dakikada tatil edilen maçta 3-0 öndeydi; kesin karar Manisa ASKF’de.

Yayın Tarihi: 07.12.2025 09:51
Güncelleme Tarihi: 07.12.2025 09:51

Manisa 1. Amatör: Selendi Belediye Spor - Trazlar Spor maçı sakatlıklar nedeniyle 77. dakikada tatil edildi

Selendi-Trazlar maçı sakatlıklar nedeniyle tatil edildi

Manisa 1. Amatör Küme Alaşehir Grubu karşılaşması 77. dakikada hakem kararıyla sona erdi

Manisa 1. Amatör Küme Alaşehir Grubu’nda oynanan Selendi Belediye Spor ile Trazlar Spor karşılaşması, konuk takımda art arda yaşanan sakatlıklar nedeniyle hakem tarafından tatil edildi.

Selendi 3 Eylül Şehir Stadı’nda oynanan ve hakem üçlüsü Kadir Genç, Altay Akkaynak ve E. Yağız Özkızılcık tarafından yönetilen mücadelede ev sahibi ekip, taraftar desteğiyle maça hızlı başladı. İlk yarıda 20. dakikada Hamza ile 1-0 öne geçen Selendi Belediye Spor, devre arasına bu skorla girdi.

İkinci yarıda kontrolü eline alan Selendi Belediye Spor, 65. dakikada Yağız Berk ile farkı ikiye çıkardı. Aynı oyuncu 70. dakikada bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı.

Trazlar Spor cephesinde yaşanan sakatlanmalar nedeniyle takım sahada sadece 7 kişi kaldı ve yedek oyuncu bulunmaması nedeniyle oyuna devam edemedi. Hakem Kadir Genç, bu duruma ilişkin kurallar gereği karşılaşmayı 77. dakikada tatil etti.

Müsabakanın resmi tesciline ilişkin nihai kararın Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Manisa ASKF) tarafından önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. İlk değerlendirmelerde maçın 3-0 Selendi Belediye Spor lehine tescil edilmesi öngörülüyor, ancak kesin kararı Manisa ASKF verecek.

Selendi Belediye Spor, ligde bir sonraki haftayı sahasında S. Yıldırım Spor ile oynayacak.

MANİSA 1. AMATÖR KÜME MÜCADELESİNDE TRAZLAR SPOR’UN ART ARDA SAKATLIKLAR SONUCU SAHADA 7 KİŞİ...

MANİSA 1. AMATÖR KÜME MÜCADELESİNDE TRAZLAR SPOR’UN ART ARDA SAKATLIKLAR SONUCU SAHADA 7 KİŞİ KALMASI ÜZERİNE SELENDİ BELEDİYE SPOR’UN 3-0 ÜSTÜN GÖTÜRDÜĞÜ KARŞILAŞMA 77. DAKİKADA HAKEM TARAFINDAN TATİL EDİLDİ. NİHAİ KARARI MANİSA ASKF VERECEK.

MANİSA 1. AMATÖR KÜME MÜCADELESİNDE TRAZLAR SPOR’UN ART ARDA SAKATLIKLAR SONUCU SAHADA 7 KİŞİ...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.