Manavgat'ta Türkan Sözen Kreş öğrencileri atık pil toplama etkinliği düzenledi

Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, aileleriyle birlikte atık pil toplayarak çevre bilinci oluşturdu; etkinliğe Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek ve Mustafa Öztürk katıldı.

Yayın Tarihi: 09.04.2026 15:50
Güncelleme Tarihi: 09.04.2026 15:50

Manavgat'ta Türkan Sözen Kreş öğrencileri atık pil toplama etkinliği düzenledi

Manavgat'ta Türkan Sözen Kreş öğrencileri atık pil toplama etkinliği düzenledi

Etkinlik ve katılımcılar

Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Atık Pil Toplama Projesi kapsamında bir etkinlik düzenledi. Öğrenciler, aileleriyle birlikte çevrelerinden ve komşu evlerden edindikleri ömrünü tamamlamış pilleri atık pil toplama kutularında biriktirdi.

Başkan Vekili Çiçek'in açıklaması

Programa katılarak öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, "Öğrencilerimiz çevrelerinden topladıkları atık pilleri geri dönüşüm sürecine kazandırırken, biz de onların heyecanına ortak olduk. Erken yaşta kazanılan çevre bilinci, sürdürülebilir bir gelecek için büyük önem taşıyor. Bu farkındalığı kazanarak doğa için harekete geçen öğrencilerimizi ve onlara bu bilinci aşılayan öğretmenlerimizi kutlarım" ifadelerini kullandı.

Yerel yönetimin desteği

Etkinliğe Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek ile birlikte, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk de katıldı.

Bu tür etkinlikler, atık yönetimi ve geri dönüşüm bilincinin erken yaşta yerleşmesine katkı sağlıyor.

BAŞKAN VEKİLİ ÇİÇEK, PROGRAMA KATILARAK ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN VEKİLİ ÇİÇEK, PROGRAMA KATILARAK ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

BAŞKAN VEKİLİ ÇİÇEK, PROGRAMA KATILARAK ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.