Manavgat'ta motosikletin çarptığı yaya yaralandı, sürücü olay yerinden ayrıldı

Manavgat'ta bir motosikletin çarptığı Fatma G. yaralandı; sürücü trafik ekipleri gelmeden motosikletine binip olay yerinden ayrıldı.

Yayın Tarihi: 16.07.2026 10:28
Güncelleme Tarihi: 16.07.2026 10:34

Manavgat'ta motosikletin çarptığı yaya yaralandı, sürücü olay yerinden ayrıldı

Manavgat'ta motosikletin çarptığı yaya yaralandı, sürücü olay yerinden ayrıldı

Kaza

Kaza, Aşağı Pazarcı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki motosiklet, trafik ışıklarına yaklaştığı sırada yolun karşısına geçmekte olan Fatma G. isimli yayaya çarptı.

Yaralıya müdahale

Kazada yaralanan Fatma G., 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü.

Olay yerinden ayrılma ve basına müdahale iddiası

Kazanın ardından bölgeye gelen basın mensubunun görüntü alması, motosiklet sürücüsü ve yakınları olduğu belirtilen kişiler tarafından engellenmeye çalışıldı. Olay yerinde bulunan trafik ekipleri gelmeden, motosiklet sürücüsünün motosikletine binerek bölgeden ayrıldığı bildirildi.

KAZADA YARALANAN FATMA G., 112 SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ.

KAZADA YARALANAN FATMA G., 112 SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN AMBULANSLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ.

OLAY YERİNE GELEN BASIN MENSUBUNA, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ VE YAKINLARI TARAFINDAN TEPKİ...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.