Manavgat'ta inşaatta çıkan kavgada 3 işçi yaralandı

Manavgat'ta bir inşaatta iki işçi grubu arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı; yaralılar hastaneye kaldırıldı, çok sayıda işçi memleketlerine gönderildi.

Yayın Tarihi: 15.07.2026 13:16
Güncelleme Tarihi: 15.07.2026 13:58

Manavgat'ta inşaatta çıkan kavgada 3 işçi yaralandı

Manavgat'ta inşaatta çıkan kavgada 3 işçi yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi üzerindeki bir inşaatta iki işçi grubu arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

olay ve müdahale

Olay, 4 blok; 63 daire, 54 ofis ve 11 ticari dükkandan oluşan şantiye sahasında meydana geldi. Kavga sonucu Muhammet B., Seyfettin B. ve Kamil B. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekiplerinin inşaat içerisinde ve çevresinde önlem aldığı gözlendi.

kavganın ardından

Kavganın ardından inşaatta çalışan çok sayıda işçinin otobüslerle memleketlerine gönderildiği bildirildi. Olay anı çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

YARALANAN İŞÇİLER AMBULANSLARLA HASTANEYE KALDIRILIRKEN, KAVGANIN ARDINDAN İNŞAATTA ÇALIŞAN ÇOK...

YARALANAN İŞÇİLER AMBULANSLARLA HASTANEYE KALDIRILIRKEN, KAVGANIN ARDINDAN İNŞAATTA ÇALIŞAN ÇOK SAYIDA İŞÇİNİN OTOBÜSLERLE MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİĞİ BİLDİRİLDİ.

ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE DAİRE VE TİCARİ DÜKKANLARDAN YER ALACAĞI İNŞAAT PROJESİNDEKİ İKİ...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.