Manavgat'ta kamyonet refüje çıktı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeyken aniden fenalaşan bir kamyonet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıktı. Olayda sürücü yaralandı ve hastaneye sevk edildi.
kaza nasıl gerçekleşti:
Kaza, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde, D-400 Karayolu istikametine doğru seyir halinde olan 07 BEA 008 plakalı kamyonetin sürücüsü Ahmet Yiğit'in direksiyon başında fenalaşması sonucu meydana geldi. Sürücünün kontrolü kaybetmesiyle araç refüje çıktı.
müdahale ve taşıma:
Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılan sürücüye olay yerinde müdahale edildi ve daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili güvenlik güçleri inceleme başlattı; kazanın trafik ve başka bir araca çarpma gibi ek bir etkisi olduğuna dair bilgi paylaşılmadı.
ANTALYA’NIN MANAVGAT İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEYKEN SÜRÜCÜSÜ FENALAŞAN KAMYONET REFÜJE ÇIKTI. KAZADA ARAÇ SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.