Manavgat'ta 25 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı

Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında 25 yıl 11 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ahmet İ.'yi yakalayarak cezaevine teslim etti.

Yayın Tarihi: 26.06.2026 10:14
Güncelleme Tarihi: 26.06.2026 10:16

Manavgat'ta 25 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı

Manavgat'ta 25 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları yürüten Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bir kişiyi gözaltına aldı.

Yakalanma ve adli süreç

Operasyon kapsamında yakalanan kişinin, "büyük veya küçükbaş hayvan hırsızlığı" suçundan hakkında 25 yıl 11 ay 6 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ahmet İ. olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan Ahmet İ., emniyetteki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesine sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ilıca Mahallesi'ndeki Manavgat S Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE, HAKKINDA "BÜYÜK VEYA KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI" SUÇUNDAN 25 YIL...

ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE, HAKKINDA "BÜYÜK VEYA KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI" SUÇUNDAN 25 YIL 11 AY 6 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN AHMET İ, POLİS EKİPLERİNCE YAKALANARAK CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.