Maltepe'de yazar Caner Kaldı okurlarıyla buluştu
Etkinlik ve okur ilgisi
Maltepe Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı yazar Caner Kaldı, Alakarga Yayınevi'nden çıkan ilk romanı "Bir Evliliğin Ölüm Kokan Gizemi" için düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.
Roman, okurlar tarafından yoğun ilgi gördü ve kısa sürede ikinci baskıya ulaştı. Etkinlik Maltepe Park AVM Penguen Kitabevi'nde gerçekleştirildi; Kaldı imza gününde okurlarıyla tek tek ilgilendi ve kitaplarını imzaladı.
Gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaldı, kitapseverlere teşekkürlerini iletti. İlk romanıyla yakaladığı bu başarının ve gördüğü ilginin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, yeni projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.
MALTEPE BELEDİYESİ BASIN-YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANI YAZAR CANER KALDI, KISA SÜREDE İKİNCİ BASKIYA ULAŞAN İLK ROMANI "BİR EVLİLİĞİN ÖLÜM KOKAN GİZEMİ" İÇİN DÜZENLENEN İMZA GÜNÜNDE OKURLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.