Maltepe'de çöken binada can kaybı 2'ye yükseldi

İstanbul Valiliği, Maltepe'de çöken binada can kaybının 2'ye çıktığını; enkaz altında 2 kişinin aranmakta olduğunu ve çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Yayın Tarihi: 08.10.2026 11:34
Güncelleme Tarihi: 08.10.2026 11:34

Maltepe'de çöken binada can kaybı 2'ye yükseldi

Valilikten bilgi

İstanbul Valiliği, Maltepe'de çöken binaya ilişkin açıklama yaparak hayatını kaybeden vatandaş sayısının 2'ye yükseldiğini duyurdu.

Arama kurtarma çalışmaları

Açıklamada, enkaz altında halen 2 kişinin bulunduğu ve arama-kurtarma ekiplerinin bu kişilere ulaşmak için yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

Yetkililer, olay yerindeki müdahale, güvenlik ve tahliye çalışmalarının koordineli bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Gelişmelerle ilgili yeni bilgiler Valilik tarafından paylaşılmaya devam edecek.

İstanbul Valiliği: "Maltepe’de çöken binada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 2’ye...

İstanbul Valiliği: "Maltepe’de çöken binada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 2’ye yükselmiştir. Enkaz altındaki 2 kişiyi arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir."

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!