Malazgirt’te din görevlileri buluştu: genç odaklı çalışmalar öne çıktı

Malazgirt’teki hafta programında Kaymakam Kahraman ve İlçe Müftüsü Ayan, din görevlilerinin gençlere yönelik çalışmaları ve özverili hizmetini vurguladı.

Yayın Tarihi: 05.10.2026 11:26
Güncelleme Tarihi: 05.10.2026 11:26

Malazgirt’te din görevlileri buluştu: genç odaklı çalışmalar öne çıktı

Malazgirt’te camiler ve din görevlileri haftası programı

Muş’un Malazgirt ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında bir program düzenlendi. Etkinlik, Malazgirt Kültür Merkezi’nde gerçekleşti ve bölgedeki din görevlileri ile yerel yetkililer bir araya geldi.

yetkililerin vurguları:

Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman programda yaptığı konuşmada din görevlilerinin vatandaşlarla daha yakından ilgilenmesi gerektiğini belirtti ve görevlerini daha özverili şekilde sürdürmeleri çağrısında bulundu. Kahraman, özellikle gençlere yönelik çalışmaların artırılmasının önemine dikkat çekti.

İlçe Müftüsü Mehmet Hakkı Ayan ise camilerin toplum hayatındaki rolüne işaret ederek din görevlilerinin vatandaşlara yönelik hizmetlerinin önemini vurguladı ve sorumluluk bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Programın sonunda, görevlerini özveriyle sürdüren din görevlilerine başarı belgeleri takdim edildi. Belgeler, Kaymakam Kahraman tarafından verildi ve katılımcılar programı değerlendirdi.

MUŞ’UN MALAZGİRT İLÇESİNDE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI DOLAYISIYLA PROGRAM...

MUŞ’UN MALAZGİRT İLÇESİNDE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI DOLAYISIYLA PROGRAM DÜZENLENDİ.

Yazar
EDİTÖR

Sultan Bulut

Ben Sultan Bulut, 28 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Yaşam kategorisinde moda, kültür-sanat etkinlikleri ve şehir rehberleri hazırlıyorum. Trendleri yakından takip ederim. Estetik zevkime güvenirim ve detaycıyımdır.