Malatya Park'ta 30 Ağustos kutlamasında bando ile zafer coşkusu

Malatya Park AVM'de 30 Ağustos'un 104. yıl dönümünde 2. Ordu Bando Komutanlığı konser verdi; vatandaşlar Türk bayraklarıyla marşlara coşkulu eşlik etti.

Yayın Tarihi: 30.08.2026 21:53
Güncelleme Tarihi: 30.08.2026 21:53

Malatya Park'ta 30 Ağustos kutlamasında bando ile zafer coşkusu

Malatya Park'ta 30 Ağustos kutlamasında bando ile zafer coşkusu

Malatya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri, Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen konserle sürdü. 30 Ağustos'un 104. yıl dönümü dolayısıyla sahne alan 2. Ordu Bando Komutanlığı müzikleriyle ziyaretçilere bayram coşkusu yaşattı.

etkinlik ve program:

Alışveriş merkezinin iç ve dış mekanları Türk bayraklarıyla donatıldı. Bando, zafer şarkıları ve marşlardan oluşan repertuarı seslendirirken, alışverişe gelen vatandaşlar ve aileler konser alanını doldurdu. Melodiler boyunca izleyiciler tempo tutup marşlara yüksek sesle eşlik etti; etkinlik renkli ve coşkulu görüntülere sahne oldu. Organizasyon, hem gençlerin hem de yaşlıların katılımıyla geniş bir izleyici profili oluşturdu.

takdim ve kapanış:

Konserin sonunda törene katılan protokol üyeleri, sahnedeki topluluğa teşekkür etti. Vali Yardımcısı Osman Kurt ile Malatya Park AVM Genel Müdürü Coşkun Güvenç, 2. Ordu Bando Komutanlığı yetkililerine çiçek takdim ederek etkinliği sonlandırdı. Katılımcılar, kortej ve konserin ardından bayramı kutlamaya devam etti; organizasyonun kentteki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiği gözlendi.

MALATYA PARK AVM’DE 30 AĞUSTOS ZAFER COŞKUSU

MALATYA PARK AVM’DE 30 AĞUSTOS ZAFER COŞKUSU

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.