DOLAR
42,63 -0,12%
EURO
50,05 0,05%
ALTIN
5.869,5 -0,3%
BITCOIN
3.945.974,57 -1,1%

Malatya'daki Trafik Kazasında Ölen Anne, Oğlu ve Kızı Kayseri'de Toprağa Verildi

Malatya-Ankara karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden anne Saadet, oğlu Mustafa Nuri ve kızı Rukiye'nin cenazeleri Kayseri'de defnedildi.

Yayın Tarihi: 11.12.2025 14:51
Güncelleme Tarihi: 11.12.2025 15:42

Malatya'daki Trafik Kazasında Ölen Anne, Oğlu ve Kızı Kayseri'de Toprağa Verildi

Malatya'daki Trafik Kazasında Ölen Anne, Oğlu ve Kızı Kayseri'de Toprağa Verildi

Kaza Detayları

Kazada yaşamını yitirenlerin aile bireyleri olduğu bildirildi. Olay, dün sabah saatlerinde Malatya-Ankara karayolu Akçadağ-Kozluca Çayırdüzü Mevkii'nde meydana geldi. Mustafa Nuri Taşkanat (39) idaresindeki, plakası 38 YD 898 olan Volkswagen marka minibüs, aynı yönde seyreden bir tıra arkadan çarptı.

Kazada, sürücü Mustafa Nuri Taşkanat (39) ile araçta yolcu olarak bulunan Saadet Taşkanat (66) ve Rukiye Sarımermer (47) hayatını kaybetti.

Cenaze Töreni

Kazada hayatını kaybeden Mustafa Nuri Taşkanat, Saadet Taşkanat ve Rukiye Sarımermer'in cenazeleri, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından memleketleri Kayseri'ye getirildi.

Cenazeler, öğle namazına müteakip Hulusi Akar Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

MALATYA'DA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA HAYATLARINI KAYBEDEN ANNE, OĞLU VE KIZI KAYSERİ'DE SON...

MALATYA'DA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA HAYATLARINI KAYBEDEN ANNE, OĞLU VE KIZI KAYSERİ'DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

MALATYA'DA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA HAYATLARINI KAYBEDEN ANNE, OĞLU VE KIZI KAYSERİ'DE SON...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.