Malatya’da konteynerde düşen 63 yaşındaki Veysel Ateş, hastanede yaşamını yitirdi

Malatya'da İnönü Caddesi'nde kaldığı konteynerden düşen 63 yaşındaki Veysel Ateş, kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti; ölüm şüpheli bulundu.

Yayın Tarihi: 09.05.2026 14:15
Güncelleme Tarihi: 09.05.2026 14:25

Malatya’da konteynerde düşen 63 yaşındaki Veysel Ateş, hastanede yaşamını yitirdi

Malatya’da konteynerde düşen 63 yaşındaki kişi hayatını kaybetti

Olayın ayrıntıları

Olay, sabah saatlerinde kent merkezi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, 63 yaşındaki Veysel Ateş, bölgede bir arkadaşıyla kaldığı konteyner tipi karavanda düştü ve fenalaştı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Müdahalenin ardından Ateş, yoğun bakım ve ileri tetkikler için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sağlık durumu ve soruşturma

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Ateş yaşamını yitirdi. Ölümü doktorlar tarafından şüpheli bulunurken, cenaze hastanedeki işlemlerin ardından adli tıp kurumuna gönderildi.

Yakın çevresinden edinilen bilgilere göre Ateş'in KOAH hastası olduğu ileri sürülüyor. Olayla ilgili adli ve idari inceleme sürüyor.

OLAY YERİ

OLAY YERİ

OLAY YERİ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.