Malatya Battalgazi'de konteyner kentte yangın
Malatya Battalgazi ilçesinde bulunan Fuzulü Caddesi üzerindeki konteyner kentte büyük çaplı bir yangın meydana geldi. Alevler kısa sürede konteyner kenti sararken, çevrede panik yaşandı ve bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
İtfaiye müdahalesi:
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı çok sayıda itfaiye ekibi yangına anında müdahale ediyor. Ekipler, alevleri kontrol altına almak ve yayılmayı önlemek için söndürme çalışmalarını sürdürüyor.
Gelişmeler takip ediliyor:
Yangının boyutu ve çıkış nedeni ile ilgili çalışamalar devam ediyor; yetkililerden gelecek resmi açıklamalar takip ediliyor.
ALEVLER KISA SÜREDE KONTEYNER KENTİ SARARKEN MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINA BAĞLI ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ ALEVLERE MÜDAHALE EDİYOR.