DOLAR
42,84 -0,01%
EURO
50,38 -0,36%
ALTIN
6.169,65 -0,03%
BITCOIN
3.746.021,8 0,12%

Malatya'da havalı tabanca denemesinde seken saçma sonucu 25 yaşındaki kişi bacağından yaralandı

Malatya Battalgazi'de havalı tabanca denemesi sırasında seken saçma S.K. (25)'nin sol bacağına isabet etti; şahıs hastaneye başvurdu, polis soruşturma sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 10.11.2025 18:39
Güncelleme Tarihi: 10.11.2025 18:44

Malatya'da havalı tabanca denemesinde seken saçma sonucu 25 yaşındaki kişi bacağından yaralandı

Malatya'da havalı tabanca denemesinde seken saçma sonucu yaralanma

Olayın Detayları

Olay, saat 16.30 sıralarında Malatya'nın Battalgazi ilçesi Fuzuli Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir okul önünde bir kişinin vurulduğu yönündeki ihbar üzerine polis ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yaralı, kendi imkanlarıyla Battalgazi Devlet Hastanesine başvurdu. Yapılan incelemede yaralının S.K. (25) olduğu, sol bacağında giriş şeklinde yaranın tespit edildiği belirtildi.

İlk ifadesinde S.K., havalı tabanca ile deneme atışı yaptığı sırada seken saçmanın kendisine isabet ettiğini belirtti. Hastaneye gelmeden önce silahı aracından attığını söylediği öğrenildi.

Emniyet güçleri, şahsın başkası tarafından yaralanmış olma ihtimalini de değerlendiriyor. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

KAZARA KENDİNİ VURAN ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI

KAZARA KENDİNİ VURAN ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI

KAZARA KENDİNİ VURAN ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.