Malatya'da çocuklar İstiklal Marşı'nı duyarak oyunlarını bıraktı
Malatya'da, bir okulda düzenlenen etkinlik sırasında okunan İstiklal Marşını duyan çocuklar oyunlarını bırakarak hazır ola geçti. Olay, Yeşilyurt ilçesi Çilesiz Mahallesi Ziraat Sokak'ta meydana geldi.
Olayın ayrıntıları
Okulda gerçekleştirilen etkinlik sırasında marşı duyan ve yakındaki bir sitenin bahçesinde oyun oynayan çocuklar, oyunlarını yarıda bıraktı. Çocuklar marşa eşlik etti ve marşın sona ermesinin ardından yeniden oyunlarına döndü.
Görüntüler
O anlar sitenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntüler, çocukların marşa verdiği tepkiyi ve kısa sürede normale dönmelerini yansıtıyor.
MALATYA'DA OKULDA OKUNAN İSTİKLAL MARŞI'NI DUYAN ÇOCUKLAR, OYUNLARINI BIRAKARAK HAZIR OLA GEÇTİ. ÇOCUKLARIN MARŞA EŞLİK ETTİĞİ ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI.