Mahbuba standı gastroantep'te ilgi odağı oldu
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleşen Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali (GastroAntep) boyunca Mahbuba standı yoğun ziyaretçi çekti. Stand, çay ve kahvenin yanı sıra festival ziyaretçilerine geniş bir içecek yelpazesi sundu.
Standdaki ürünler:
Mahbuba, standında sıcak çikolata, salep, dibek kahvesi, menengiç kahvesi, Türk kahvesi, kapsül kahve, çekirdek kahve ve filtre kahve gibi çeşitlerin yanı sıra çay servisleriyle dikkat çekti. 7'den 70'e gelen binlerce ziyaretçi ürünleri tatma fırsatı buldu ve ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ziyaretçi geri dönüşleri ve hedefler:
Mahbuba yetkilisi Suzan Algünerhan, festival boyunca ziyaretçilerle birebir temas kurduklarını ve tadım etkinlikleri düzenlediklerini belirtti. Algünerhan, "Festivalin başından beri alanımızda ziyaretçilerimizi ağırlıyoruz. Ürünlerimizi tanıtıyor ve tadım etkinlikleri yapıyoruz. Bu süreçte vatandaşlardan aldığımız olumlu geri dönüşler bizi gerçek anlamda hem mutlu ediyor hem de motive ediyor" dedi. Yetkili, özellikle yeni çıkan Türk kahvesine karşı gösterilen ilginin kendilerini şaşırttığını ve memnun ettiğini vurguladı.
Algünerhan, festivalde gördükleri ilginin kendileri için bir fırsat olduğunu, çevre illerden gelen ziyaretçilerin yorumlarının kıymetli olduğunu ve hedeflerinin daha geniş kitlelere ulaşmak ile ürün yelpazesini genişletmek olduğunu ifade etti.
GASTROANTEP'TE MAHBUBA'YA YOĞUN İLGİ: VATANDAŞLAR MAHBUBA STANDINA AKIN ETTİ