Mahalle mahalle yaz akşamlarında çocuklara neşe: Darıca'da bir durak bir mutluluk

Darıca Belediyesi'nin Bir Durak Bir Mutluluk etkinliği Abdi İpekçi Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda yapıldı; çocuklar oyun ve atölyelerde buluştu.

Yayın Tarihi: 01.09.2026 12:33
Güncelleme Tarihi: 01.09.2026 12:33

Mahalle mahalle yaz akşamlarında çocuklara neşe: Darıca'da bir durak bir mutluluk

Etkinlik detayları:

Darıca Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nün yaz boyunca mahalle mahalle sürdürdüğü Bir Durak Bir Mutluluk programı Abdi İpekçi Mahallesi'nde devam etti. Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, yaz akşamında çocuklar ve aileleri için kurulan oyun alanları ve atölyelerle doldu.

Etkinlikler her hafta farklı bir mahallede düzenleniyor; amaç çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak ve ailelerin birlikte vakit geçirmesini teşvik etmek. Program kapsamında çocuklar için çeşitli oyunlar, el işi atölyeleri ve grup etkinlikleri gerçekleştirildi.

Başkan Bıyık'ın değerlendirmesi:

Etkinliğe katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Muzaffer Bıyık, projenin hedefini şu sözlerle özetledi: "Darıca’nın her mahallesinde çocuklarımızla ve ailelerimizle bir araya gelmek için çalışıyoruz. ’Bir Durak Bir Mutluluk’ projemizle etkinlikleri mahalle mahalle çocuklarımızın ayağına götürüyoruz. Her mahallede çocuklarımız ve ailelerimizle bir arada olmaya devam edeceğiz."

Program, mahalle ölçeğinde erişilebilir etkinlikler sunarak hem çocukların hem de ailelerin gündelik yaşamına canlılık katmayı hedefliyor. Darıca Belediyesi yetkilileri projenin sezon boyunca belirlenen program çerçevesinde süreceğini bildirdi.

DARICA'DA BELEDİYE TARAFINDAN YAZ DÖNEMİ BOYUNCA HER HAFTA FARKLI BİR MAHALLEDE DÜZENLENEN "BİR...

DARICA'DA BELEDİYE TARAFINDAN YAZ DÖNEMİ BOYUNCA HER HAFTA FARKLI BİR MAHALLEDE DÜZENLENEN "BİR DURAK BİR MUTLULUK" ETKİNLİKLERİNİN SONUNCUSU ABDİ İPEKÇİ MAHALLESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.