Maça birlikte: Talas'ta dev ekranda Fenerbahçe coşkusu

Talas Belediyesi, Fenerbahçe-Olympique Lyon maçını bu akşam saat 22.00'de Talas Türk Dünyası Millet Bahçesi'ndeki dev ekranda canlı yayınlayacak.

Yayın Tarihi: 18.08.2026 13:46
Güncelleme Tarihi: 18.08.2026 13:46

Maça birlikte: Talas'ta dev ekranda Fenerbahçe coşkusu

Fenerbahçe taraftarları Talas'ta buluşuyor

Talas Belediyesi, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turunda Olympique Lyon ile bu akşam oynayacağı maçı dev ekranda yayınlayacağını duyurdu. Karşılaşma saat 22.00'de başlayacak.

maçın yayın bilgileri:

Yayın, Talas Türk Dünyası Millet Bahçesi'nde kurulacak olan ekranda izlenecek. Belediye yetkilileri, izleyicilere geniş bir görüntü ve ortak bir izleme deneyimi sunmak için hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

belediye başkanının çağrısı:

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, hazırlıkların amacını "milli duyguları hep birlikte ve coşkuyla yaşamak" olarak açıklayıp, "Tüm futbolseverleri bu akşam Talas Türk Dünyası Millet Bahçesi’ne bekliyorum" dedi.

Organizasyon, maç heyecanını kentte ortak bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyor ve taraftarların birlikte destek verme imkânı bulacağı bir ortam sağlamayı amaçlıyor.

TALAS BELEDİYESİ, FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF TURUNDA OLYMPİQUE LYON İLE BU AKŞAM...

TALAS BELEDİYESİ, FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY-OFF TURUNDA OLYMPİQUE LYON İLE BU AKŞAM OYNAYACAĞI MAÇI DEV EKRANDA YAYINLAYACAK.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.