Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,37 -0,09%
EURO
34,86 -0,02%
ALTIN
2.366,48 -0,08%

Maaşa ek olarak 10.000 TL ödemeler başladı! Garanti BBVA, Denizbank ve İş Bankası açıkladı

Bankalar tarafından Nisan ayı kampanyaları ile alakalı açıklamalar ve uyarılar yapılmaya devam ediyor. Faizsiz kredi kampanyaları yakından takip edilirken, o 3 banka kemerleri gevşetmiş bulunuyor

Yayın Tarihi: 18.04.2024 08:59
Güncelleme Tarihi: 18.04.2024 08:59

Maaşa ek olarak 10.000 TL ödemeler başladı! Garanti BBVA, Denizbank ve İş Bankası açıkladı

Kredi faizlerinin giderek artması nakit ihtiyacı olan bireye olumsuz olarak yansırken, geri ödemesi yükünün fazlalığından kurtulmak isteyen birey faizsiz kedi kampanyalarını yakından takip ediyor. Gerek kamu gerekse d e özel bankalar tarafından sağlanan faizsiz kredi desteklri ile alakalı gelişmeler ve kampanyalar yakından takip edilirken, bankalar ihtiyaç kredisi ya da hoşgeldin kampanyası olarak bir çok kampanya güncellemesini ay ay sunabiliyor. Garanti Bankası, Denizbank ve İş Bankası'da faizsiz kredi imanı sağlayan bankalar arasında yer alıyor. 

SIFIR FAİZLİ KREDİ VEREN BANKALAR

Son aylarda artan nakit ihtiyacının artmaya devam etmesi akabinde bankalar, hizmet satabilmek için yeni müşterilere kapılarını ılımlı olarak açmış bulunuyor. Bu kapsamda nakit ihtiyacı çözümlerine faizsiz kredi desteği kampanyalarını sunan bankalar, bu hizmeti faizsiz taksitli nakit avas kampanyası olarak sunabiliyor. Bu kampanyalar ile düşük vade ile ortalama değerde kredi imkanı sağlanırken, banka tarafından sunulan maksimum limitten daha fazla kredi kullanmak isteyen müşteriye de ihtiyaç kredsi verebiliyor. İhtiyaç kredileri son zamanlarda faiz bakımında tercih konusunda sıkıntı çekmekte. Ancak bankaların sunduğu kampanyalar ile cazip bir hale gelebilmekte. Nisan ayın girilmesi ile birlikte bankaların güncellemesini yaptığı kampanyalarda araştırılmaya başlamış ve 3 banka tarafından sağlanan faizsiz destekleri ortaya çıkmıştı. 

tll

Küçük ihtiyaçların karşılanması ilaç gibi gelecek kampanyalar, faizsiz nakit avans olarak verilirken, 10 bin lira - 25 bin lira arasında değişkenlik gösteren ödemeler mevcut.

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYALARI

Garanti Bankası tarafından 5 Nisan'da başlatılan yen kampanya da hem faizsiz kredi hem de taksitlş nakit avans ödemesi yapılıyor. 10.000 TL faizisz kredi veren banka, geri ödeme vadesini 6 ay açıkladı. Öte yandan yeni müşterilere özel olarak ayrıca 15.000 TL nakit avans kampanyası da faizsiz olarak sunuluyor. 

Denizbank tarafından başlatılan kredi kampanyasında faizsiz olarak 10.000 TL faizsiz nakit avans veriliyor.Ve yeni kanunlara göre bu tutarın geri ödemesi 3 ayda tamamlanıyor. 

İş Bankası da faizsiz taksitli nakit avans olarak müşterisine 3 aylık vade ile faizsiz olarak 15.000 TL ödeme yapıyor. Nisanda başalyan kampanyalar, ay sonunda son buluyor.