Lüleburgaz otoparkında gece yarısı taşlı tahribat: birçok aracın camı kırıldı

Kocasinan Mahallesi'ndeki otoparkta gece 7 kişilik gruptan 3 şüphelinin kaldırım taşlarıyla çok sayıda aracın camlarını kırdığı, şüphelilerin yakalandığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 28.08.2026 12:26
Güncelleme Tarihi: 28.08.2026 12:26

Lüleburgaz otoparkında gece yarısı taşlı tahribat: birçok aracın camı kırıldı

Olayın meydana geldiği yer ve zaman:

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde gece saatlerinde bir otoparkta yaşanan olay, bölge sakinlerini tedirgin etti. Olay, ilçeye bağlı Kocasinan Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan otoparkta gerçekleşti.

Şüphelilerin eylemi ve verdiği zarar:

Edinilen bilgiye göre, bölgede toplam 1 kadın ve 6 erkekten oluşan 7 kişilik bir grup bulundu. Daha sonra grubun içinden 3 kişinin otoparkta kaldığı, bu kişilerin kaldırım taşlarıyla otoparktaki çok sayıda araç ve kamyonetin camlarını kırdığı ileri sürüldü. Bazı araçların kaportalarında da fiziksel hasar meydana geldi.

Emniyet müdahalesi ve soruşturma:

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde ve araçlarda inceleme yaptı. Olayın ardından şüphelilerden üçü kısa süre içinde yakalanarak ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Yetkililer, olayla ilgili tahkikatın sürdüğünü bildirdi.

Olayın nedenine ilişkin ayrıntılar ve hasarın büyüklüğüne dair tespitler, yürütülen soruşturma ve olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından netleşecek.

LÜLEBURGAZ İLÇESİNDE OTOPARKTA BULUNAN ÇOK SAYIDA ARAÇ VE KAMYONETİN CAMLARI KALDIRIM TAŞLARIYLA...

LÜLEBURGAZ İLÇESİNDE OTOPARKTA BULUNAN ÇOK SAYIDA ARAÇ VE KAMYONETİN CAMLARI KALDIRIM TAŞLARIYLA KIRILDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!