Olayın gelişimi:
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, gece saatlerinde Kocasinan Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki bir otoparkta çok sayıda araç ve kamyonetin camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre bölgede 1 kadın ve 6 erkekten oluşan 7 kişilik bir grup olduğu, daha sonra grubun içinden 3 kişinin otoparkta kaldığı öğrenildi.
İddiaya göre, otoparkta bulunan araçlar ve kamyonetlerin camları kaldırım taşlarıyla kırıldı; bazı araçların kaportalarında da hasar meydana geldi.
Şüphelilerin yakalanması:
Olayın bildirilmesi üzerine Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde ve araçlarda inceleme yaptı. Olayın ardından kısa süre içerisinde yakalanan 3 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
İnceleme ve soruşturma:
Emniyet ekipleri olay yerinde delil ve hasar tespit çalışması sürdürürken, olayla ilgili resmî soruşturma başlatıldı. Yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
Lüleburgaz’da gece yarısı araçların camları kaldırım taşıyla kırıldı